Rafael Barnhard Creative Affairs Laat je inspireren! (3)

Wie belt jouw klant over een jaar?

Wie belt jouw klant over een jaar? Wie belt jouw klant over een jaar? Wie belt jouw klant over een jaar? Wie belt jouw klant over een jaar? Wie belt jouw klant over een jaar?

5 november 2015 By In Geen categorie

Intieme vraag: hoe botert het tussen jou en jouw opdrachtgever? Voldoe je nog steeds aan zijn of haar verwachtingen? Misschien veranderen de eisen wel. Alle reden dus om alert te zijn op verschuivingen, ook buiten de afdeling waarmee je zaken doet. Houd je de vinger aan de pols en wees de klant vóór met eigen plannen en ideeën. Ook niet onbelangrijk: communiceer het werk en de initiatieven die je binnen jouw vakgebied onderneemt en die ook voor hem interessant zijn. Communiceer via nieuwsbrieven, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Facebook. Elk bericht bewijst jouw meerwaarde. Keer op keer. De klant krapt zich dan wel 10 keer achter de oren voordat hij een ander belt. Hij zal wel gek zijn.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie