Rafael Barnhard Creative Affairs Laat je inspireren! (42)

Je wilde toch uit je comfort zone geraken?

Je wilde toch uit je comfort zone geraken? Je wilde toch uit je comfort zone geraken? Je wilde toch uit je comfort zone geraken? Je wilde toch uit je comfort zone geraken? Je wilde toch uit je comfort zone geraken?

31 januari 2016 By In Geen categorie

Denk buiten de box! Kom uit je comfortzone! Het zijn populaire begrippen binnen organisaties die vastlopen op oude communicatiepaden en op zoek zijn naar alternatieven. Onder welke condities kun je zo’n creatief traject het best ingaan? Aan welke voorwaarden moet een brainstorm je voldoen? Hoe voorkom je dat het resultaat blijft steken in mooie woorden en ‘dat is dan dat’. Samen met jou bedenk ik een aanpak die blijvend effect sorteert.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie