Rafael Barnhard Creative Affairs Laat je inspireren! (11)

Van papier naar online

Van papier naar online Van papier naar online Van papier naar online Van papier naar online Van papier naar online

31 januari 2016 By In Geen categorie

De één zweert bij papier. De ander bij ‘online’. En iedereen is gelukkig. Maar als jouw doelgroep zich toch al steeds vaker via het scherm laat informeren, ga jij natuurlijk méé. Je zorgt dat nieuwsbrieven, personeelsbladen en andere bedrijfsinformatie (ook) beschikbaar zijn als e-magazines en e-documenten. Het grote voordeel van dit soort online documenten is de verdiepingsmogelijkheid: de klant kiest zijn eigen niveau binnen de materie die jij aanbiedt. Als je dat slim aanpakt, bereik je de klant breder, krachtiger en completer. Kunnen alle papieren media de prullenbak in? Nee, want die hebben weer heel andere kwaliteiten. Meer weten? Ik help je bij de keuze en de uitvoering.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie