Zeg het maar

Wat wil je bereiken? Wanneer ben je tevreden? Voor het antwoord op die vragen knip ik mijn hulp op in vier 'aanvliegroutes': tekstschrijven, concepten bedenken, het overnemen van complete projecten en het adviseren en sparren binnen één-op-één koffiegesprekken. Met alle variaties daartussen. Samen met mijn netwerk ervaren communicatiespecialisten bied ik een ‘full service’ communicatiepakket. Dus inclusief vormgeving, fotografie, print, webbouw, e-magazines, social media. Samen maken we er een succes van.


copy16
COPY

Het bedenken , schrijven en redigeren van teksten. Van short tot long copy. Online en offline. Als copywriter leg ik de nadruk op het motiveren en activeren van je doelgroep en het transparant maken van de voordelen van je organisatie of product. Een tekst die aansluit bij jouw ideeën en doelstellingen. Aansprekend, helder en terzake. En qua tone-of-voice afgestemd op de mensen die je wilt bereiken.

concept16
CONCEPT

Je hebt je communicatiedoelen gesteld die praktisch gestalte dienen te krijgen. Noodzakelijk is een ervaren conceptdenker die de creatieve vertaalslag accuraat en consistent uitvoert. In woord en beeld. Ik ontwikkel communicatieconcepten waarbij tekst, beeld en vormen een geïntegreerd voorstel zijn vertegenwoordigd. Tailormade en voor elk vooraf te bepalen communicatie medium.

regie16
CREATIEVE PROJECTEN

De kennis en capaciteit om projecten te realiseren binnen afgesproken tijd en budget. Volgens een duidelijke planning organiseer ik de mensen en disciplines, onderhoud ik actief contact met betrokkenen en schep ik condities van werkelijke ontzorging. Mijn motto: ‘Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe.’ Ik werk op freelance of interim-basis als communicatieadviseur, projectleider of interim communicatiemanager. Kortom: een aanjager, regisseur en eindverantwoordelijke voor het bedenken én uitvoeren van communicatieprojecten.

advies - kopie
CREATIEF ADVIES

Als communicatieadviseur wil je een creatief advies om je communicatie of verkoopstrategie aan te scherpen. Of je zoekt een creatieve rechterhand die ideeën en adviezen levert en terugkoppelt vanuit een rijke praktijk ervaring. Dat bied ik dus: advies over en bij communicatie vraagstukken. Hetzij via bondige reportages, hetzij via een gesprek waarbij wederzijdse inzichten aan het woord zijn. Mijn adviezen hebben hoe dan ook een praktisch karakter. Voorbeelden, handleidingen en draaiboeken worden desgewenst meegeleverd. Aanvullend zijn workshops en trainingen voorhanden.