Rafael Barnhard Creative Affairs Laat je inspireren! (22)

Spreek je mijn taal?

Spreek je mijn taal? Spreek je mijn taal? Spreek je mijn taal? Spreek je mijn taal? Spreek je mijn taal?

5 november 2015 By In Geen categorie

We willen allemaal op dezelfde manier worden aangesproken. Namelijk op het niveau en in de taal die bij ons past. En dat verschilt van mensen tot mens. Een open deur, maar ondertussen wel een belangrijk feit als je doelgroep voornamelijk CEO’s omvat. Of leerlingen van een middelbare school. Of bewoners van een achterstandswijk. Om die verbinding te maken, is het belangrijk dat je ze kent en begrijpt, je inleeft in huins situiatie en vragen. Soms moet je daarvoor op pad: je praat met ze, stelt vragen, bezoek een school, ga de wijk in. Dat kost tijd, maar het rendement is groter dan wat je denkt te besparen. Conclusie: spreek de taal van klant en consument. Dan word je gehoord door de mensen die je wil bereiken.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie