Rafael Barnhard Creative Affairs Scocial Media

Social media: waarop richt jij je pijlen?

Social media: waarop richt jij je pijlen? Social media: waarop richt jij je pijlen? Social media: waarop richt jij je pijlen? Social media: waarop richt jij je pijlen? Social media: waarop richt jij je pijlen?

5 november 2015 By In Geen categorie

Hoe functioneren Instagram, Facebook en Twitter binnen je communicatiestrategie? Waar ligt de overlap, waar de versterking? De transitie van statische platforms als websites naar flexibele podia (social media) is een feit. Maar ook hún waarde rechtvaardigt relativering: wat nu ‘hot’ is, zal over twee jaar al weer verouderd zijn. Voor mij begint een gefundeerde communicatiekeuze bij het bewustzijn van je eigen kracht. Een authentiek verhaal dat je op orde moet hebben. Vandaaruit selecteer je de middelen die zijn afgestemd op de behoefte nu. Dit plaatst je boven de hypes. Je volgt niet, je stuurt.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie