Color bulb 4

Laat de beelden maar spreken

Laat de beelden maar spreken Laat de beelden maar spreken Laat de beelden maar spreken Laat de beelden maar spreken Laat de beelden maar spreken

5 november 2015 By In Geen categorie

Onze wereld wordt ingewikkelder, informatie complexer en onze tijd beperkter. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de vraag naar bondige en heldere communicatie toeneemt. De kers op de taart is de infographic, waarbij – vooral – data, processen en verbanden visueel worden weergegeven. Deels non-verbale communicatie dus. Dat heeft nog een voordeel: beeld blijkt ook nog eens beter onthouden te worden.
De kunst van de infograpic zit in de vertaling naar een aansprekende vorm. Een idee, een concept. Wat dat betreft een inhoudelijk, creatief proces. De infographic overtreft daarmee het werken met bekende grafiek, tabel en taart. Het is een toegevoegde waarde, een extra communicatie tool. Meer weten? Zien doet geloven!

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie