Rafael Barnhard Creative Affairs Laat je inspireren! (30)

En toen moest dat verkoopverhaal op papier….

En toen moest dat verkoopverhaal op papier…. En toen moest dat verkoopverhaal op papier…. En toen moest dat verkoopverhaal op papier…. En toen moest dat verkoopverhaal op papier…. En toen moest dat verkoopverhaal op papier….

5 november 2015 By In Geen categorie

Een ramp voor veel salesmanagers: als de klant ze vraagt hun verkoopverhaal ‘ook nog even’ op papier of in een presentatie te zetten. Want niet alle salesmanagers kunnen zo goed schrijven als ze praten. Het gevolg: of het worden veel te formele tekstgedrochten of veel te familiaire stukken die hun betoog te kort doen. Ook vereist geschreven content een andere benadering dan een live-verhaal. Zo zul je de interactie die je in een gewoon gesprek wel hebt, moeten ‘oplossen’ in het geschreven woord. Ik help je om de juiste woorden en structuur te vinden. Wil je dat ik dat jouw salespitch van A tot Z schrijf? Kom maar op!

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie