Rafael Barnhard Creative Affairs Laat je inspireren! (18)

Als je denkt dat je alles onder controle hebt, communiceer je niet scherp genoeg

Als je denkt dat je alles onder controle hebt, communiceer je niet scherp genoeg Als je denkt dat je alles onder controle hebt, communiceer je niet scherp genoeg Als je denkt dat je alles onder controle hebt, communiceer je niet scherp genoeg Als je denkt dat je alles onder controle hebt, communiceer je niet scherp genoeg Als je denkt dat je alles onder controle hebt, communiceer je niet scherp genoeg

5 november 2015 By In Geen categorie

Hoe kritisch ben jij als communicatieadviseur op lopende projecten? Meestal is je dagelijkse agenda zo vol dat je al lang blij bent als ‘het’ loopt. Maar loopt het ook goed genoeg? Neem je de tijd om te evalueren en bij te sturen? Met de frisse blik van een ‘outsider’ help ik je snel aan een messcherpe analyse. Je weet opnieuw waarom je voor een bepaalde aanpak koos, je stelt bij waar nodig en je levert vervolgens een beter product af. Dan kun je met recht zeggen: het loopt lekker en het loopt goed!

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie