Rafael Barnhard Creative Affairs Laat je inspireren! (14)

Klant blij. Pers blij. Omgeving blij. Jij blij.

Klant blij. Pers blij. Omgeving blij. Jij blij. Klant blij. Pers blij. Omgeving blij. Jij blij. Klant blij. Pers blij. Omgeving blij. Jij blij. Klant blij. Pers blij. Omgeving blij. Jij blij. Klant blij. Pers blij. Omgeving blij. Jij blij.

7 oktober 2015 By In Geen categorie

Vragen van klanten, omgeving, pers: wie slim is, giet de antwoorden vooraf in heldere documentatie. Je laat daarmee zien dat je hen en hun vragen serieus neemt, en bovenal net zo goed met vanuit hun belangen meedenkt, als niet alleen die van de dichtbij zijnde partijen bij een project. De mogelijkheden variëren van een rubriek op je website, tot brieven op huisadres als het omgevingsmanagement betreft.
De vragen vóór… Ingrijpen. Niet wachten. Nu.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie