Rafael Barnhard Creative Affairs Laat je inspireren! (26)

Onbekend maakt …..

Onbekend maakt ….. Onbekend maakt ….. Onbekend maakt ….. Onbekend maakt ….. Onbekend maakt …..

7 oktober 2015 By In Geen categorie

Juist. Dus maak je bekend om bemind te worden. Zeker als je de afgelopen tijd te weinig aandacht hebt besteed aan het zichtbaar maken van je organisatie. Je verdwijnt zo uit beeld. Erger nog is dat er een communicatie vacuüm ontstaat, waarin praatjes en vooroordelen vrij spel hebben. Voor je het weet ben je je goede imago kwijt. Ik bedacht een vijfstappenplan om dat tij gaat keren. Geen verstoppertje meer, maar openheid. Niet terugblikken maar stevig aanpakken. Het kan. Zelfs om 5 voor 12. En je gebruikt daarvoor zowel social media als traditionele kanalen en persoonlijke menskracht.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie