Rafael Barnhard Creative Affairs Laat je inspireren! (12)

Hoe communiceer jij verandermanagement?

Hoe communiceer jij verandermanagement? Hoe communiceer jij verandermanagement? Hoe communiceer jij verandermanagement? Hoe communiceer jij verandermanagement? Hoe communiceer jij verandermanagement?

6 oktober 2015 By In Geen categorie

Je geeft leiding aan een organisatie die een omslag moet maken. Je verwacht dat je in deze fase te maken krijgt met weerstand, maar ook met mensen die graag met je vooroplopen. Hoe benut je deze pioniers? Hoe betrek je de op-de-rem-trappers? Kortom: hoe houdt je de boel bij elkaar en wat is de rol van de communicatie? Samen met jou bedenk ik een communicatie aanpak die verder gaat dan korte termijn resultaat. We kijken daarbij samen naar het communicatie gedrag vanuit de top. Soms zul namelijk niet alleen dingen moeten doen, maar ook laten.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

Geef een reactie